Fitness

De stap naar de sportschool is de grootste stap die je kunt zetten. Wij hebben een brede scala aan fitnessapparatuur zodat jij er lekker tegen aan kan. Wij bieden je graag de beste begeleiding en daarom zijn er goede trainers die jou op weg kunnen helpen met een persoonlijke trainingsschema voor jouw fitnessdoelstelling! Zij geven naast advies en begeleiding ook tips & tricks voor een gezonde levenstijl. Tijdens je eerste training krijg je uitleg over het juiste gebruik van de cardio- en fitnessapparatuur. Alle begeleiding is inbegrepen in je lidmaatschap!

Bij inschrijving ontvangt u GRATIS een Body Check! T.w.v. € 25,-

Cardio

Toppteam Fitnesscenter beschikt over een groot aantal cross-trainers, loopbanden, roeiers, (lig)fietsen en summit-trainers van Life Fitness, een merk dat bekend staat om haar top kwaliteit, luxe en gebruiksgemak. Cardio is goed en effectief tegen vetverbranding en voorverbetering van je uithoudingsvermogen. Op de apparatuur stel je weerstand, snelheid en hellingshoek af op je eigen niveau.

Krachttraining

Krachttraining is voor zowel mannen als vrouwen de manier om een fit en toned lichaam te krijgen. Een beetje spiermassa maakt je niet alleen sterker, maar vooral gezonder. Bovendien verbrandt je met meer spieren ook meer calorieën in rusttoestand. Bij de WorkOut zijn er veel manieren om te trainen. Individueel of in groepsverband, bijvoorbeeld met het buikspierkwartier of het QuickFit Circuit. Onze trainers leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn.